Aangenaam kennis te maken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Reno Hilgersom en Britt Oosterbaan, geboren en getogen Leischendammers die inmiddels al een aantal jaren actief zijn in de horeca- en restaurantwereld. Met veel plezier wonen, werken en leven wij in en rondom het centrum van Leidschendam. Wij kwamen tot de conclusie dat er hier nog één ding miste; verse stroopwafels en heerlijke koffie! En zo geschiedde; dip was geboren!

Bakkie doen in de dip

Koffie en stroopwafels

Een verse, warme stroopwafel, wie is er niet gek op?! Bij dip bakken we de stroopwafels direct waar u bij staat. Zodra de wafel goudbruin onder het ijzer vandaan komt begint het leukste, want de stroopwafel kan helemaal aangepast worden op ieders persoonlijke smaak. Kies voor een laagje melk, pure of witte chocolade en kies vervolgens één van onze 10 lekkere dips. Zo heeft u een heerlijke, zelf samengestelde dipwafel! We kunnen ze ook in een doosje meegeven om er op een later moment van te genieten. Daarnaast hebben wij in de winkel ook altijd pakjes (mini) stroopwafels en koekkruimels om thuis lekker van te genieten.

Maar ook voor een heerlijke kopje cappuccino, latte macchiato of thee bent u bij ons aan het juiste adres. In onze gezellige en zoete winkel óf op ons terrasje grenzend aan het Damplein, kunt u in alle rust van uw drankje genieten. Geen tijd of onderweg? Geen enkel probleem, al onze dranken zijn ook To-Go.

Laatste nieuws

Hilgersom Horeca

Het team

Bij dip werken we met een klein, gezellig en ervaren team. Denk je een aanvulling op ons team te kunnen zijn? En ben je minimaal 18 jaar oud, met ervaring in de horeca én het liefst affiniteit met koffie maken. Dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@dipwafels.nl

Op onze andere locaties zijn wij ook altijd op zoek naar horecatoppers! Ben je flexibel, collegiaal, een harde werker en lijkt het je leuk om in een groot en gezellig team terecht te komen? Dan zit je goed bij Hilgersom Horeca.

Contactgegevens